marți, 8 martie 2011

La multi ani!

De fiecare data, ziua de 8Martie ne face pe toti, idifernt de varsta, ca in prag de primavara , sa ne amintim cu dragoste si respect de femeile ce ne-au determinat si marcat existenta!
Incepand cu cele care ne-au dat viata, ne-au crescut si educat si care poarta numele sfant de MAMA! Continuand cu cele care, in numele dragostei ce ne poarta, au acceptat sa-si asume riscurile vietii alaturi de noi militarii, ne-au adus pe lume copii, i-au crescut si i-au educat, de multe ori trecand prin greutati numai de ele stiute - SOTIILE noastre ! Si continuand cu multe, multe alte DOAMNE si DOMNISOARE care fie ne-au educat copii in gradinite si in scoli, fie ne-au ingrijit suferintele ca medici si asistente ... fie ca ne-au adresat un zambet si ne-au oferit amabilitatea lor dinapoia unui ghiseu. Si, nu in ultimul rand, cu COLEGELE noastre care, pastrandu-si feminitatea , au suportat alaturi de noi tot ceeace inseamna viata de militar!
Tuturor acestor DOAMNE si DOMNISOARE, le adresam cele mai calde urari de sanatate si fericire alaturi de cei dragi! Primavara sa va aduca numai bucurii si pace in suflete!

Cu desebit respect,
Filiala 1 Sibiu a SCMD
Biroul Operativ