joi, 11 martie 2010

Informare

Inca de la inceputul activitatii noastre ca filiala a SCMD, doresc sa existe ocomunicare permanenta intre Biroul Operativ Judetean si membrii Filialei, fapt pentru care, de cate ori desfasuram actiuni, voi posta o informare despre acestea. Va adresez rugamintea de a consulta aceste informari,precum si de ne trimite sugestiile,propunerile si parerile dumneavoastra la adresele de e-mail: tudosie_stefan@yahoo.com; stefan.tudosie@ gmail.com, precum si la adresele celorlalti membrii ai biroului. Se pot posta si comentarii la aparitiile de pe blog ,materiale etc
Sa incepem!
Astazi 11.03.2010,col(r) Tudosie Stefan si col(r)Borcan Constantin, in calitate de membri ai biroului operativ,cat si ca membri ai filialei Sibiu a ANCMR, am participat la adunarea generala a acesteia, cu intentia de a face cunoscuta infiintarea Filalei Sibiu a SCMD si a prezenta dorinta noastra de colaborare. Va informam ca atitudinea conducerii centrale a ANCMR, exprimata prin cuvantul dl-ui gl(r) V. Dumitrescu la adresa SCMD este ostila, aproape virulenta.Peste zece minute din cuvantul dl-ui general au fost consacrate anatemizarii noastre, sfarsind cu amenintarea excluderii din ANCMR a celor care sunt si membri ai SCMD.Pentru a nu ne cobori la nivelul demonstrat de alocutiunea dl-ui gl(r), am transmis un mesaj de respingere a asertiunilor respective, alaturi de deschiderea noastra spre colaborare pentru apararea drepturilor noastre legal dobandite, subliniind ca aceste obiective ne sunt comune si ar trebui sa ne uneasca, nu sa ne desparta. Mesajul nostru a fost aplaudat de o buna parte din cei prezenti.
Tot astazi, in calitate de presedinte al Filialei, am avut o intalnire cu doamna senatoare(PNL) Minerva Boitan si cu domnul deputat(PNL) Mircea Cazan pe parcursul careia am prezentat pozitia SCMD cu privire la adevarata agresiune ce se desfasoara impotriva demnitatii militarilor si a drepturilor conferite acestora prin acte normative apartinand statului de drept, sustinute de noi prin munca si privatiuni pe parcursul a zeci de ani. Pot sa va informez ca ,spre bucuria mea, cei doi parlamentari erau la curent cu problemele noastre si ne-au promis sprijinul deschis, in Parlamentul Romaniei, pentru rezolvarea acestora.
Pentru ziua de maine, am delegat pe dl.col.(r) Borcan Constantin-viceprsedinte al Filialei, sa aiba o intalnire cu dl.senator(PDL) Ion Ariton, solicitandu-i cu acest prilej sa accepte o intalnire cu membrii Filialei, cat mai curand posibil(poate chiar joia urmatoare). Va vom tine la curent in continuare cu activitatile ce le vom desfasura.
Va rog sa trimiteti pe adresele de e-mail mai sus aratate propuneri privind programul de activitati al filialei si orice alte sugestii!
Presedintele Filialei Sibiu a SCMD
col.(r)Tudosie Stefan

4 comentarii:

  1. Iata, de ce ne este frica, nu scapam!
    Ura, invrajbirea, ne macina si pe noi!
    Cele intamplate trebuie sa ne de-a de gandit,
    dar TREBUIE si sa actionam! Trebuie sa gasim SOLUTII
    de apropiere, de eliminare a oricaror suspiciuni sau asperitati!http://lexburcu.freeforums.org/grav-deosebit-de-grav-t21.html
    http://scmdfiliala1mehedinti.blogspot.com/ DONARIS

    RăspundețiȘtergere
  2. Va felicit stimati colegi pentru modul cun ati actionat! Nu trebuie sa raspundem unor provocari sau provocatori! D-l gl(r) V. Dumitrescu de la ANCMRR este posibil sa aiba "instructiuni superioare",care sa ii determine atitudinea si comportamentul fata de noi,fata de SCMD, desi cunoaste foarte bine calitatea noastra de militari,identica cu a domniei sale! In timp, este foarte posibil, sa ramana SINGUR,FARA SUPUSI, doar cu "superiorii" sai de AZI! Cei care, se pare ca i-au trasat "sarcini", colorate transparent/politic! DONARIS

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare din ce armata or fi facut acesti domni si in tara or fi traind???
    Oare ce le-o fi promis si cu ce i-o fi indoctrinat actuala PUTERE???
    Cate grade or mai urmari si ce privilegii???
    De ce atata incrancenare impotriva sindicatului???
    Abia astept sa particip la adunarea generala din 15 martie de la noi la care si-a anuntat participarea si generalul Iliescu presedintele ANCMRR. Voi lua cuvantul si il voi itreba direct de ce este impotriva noastra??? Ce are de impartit cu noi ???.... "nevoile si neamul" Nu suntem la fel, deposedati incet , incet de toate drepturile castigate atat de greutate???
    Nu stie cat ne-am chinuit sa facem dreptate prin legile adoptate si celor care iesisera la pensie mai devreme si ajunsese ca un subofiter, iesit recent la pensie, sa aiba pensie mai mare decat un colonel comandant de unitate, care iesise mai de mult?? Daca se va aplica noua lege se va ajunge la situatii si mai absurde, inclusiv la recalcularea tuturor pensiilor in plata, ceea ce ne va face unici in lume...etc... Mai am multe de spus,dar ma opresc aici, deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  4. CITESTE SI DA MAI DEPARTE
    Marcus Ciero,vorbind lui Caesar, Pompey, Crassus si senatului Roman:
    „O natiune poate supravietui nebuniilor proprii, si chiar ambitiei, dar nu poate supravietui tradarilor din interior.
    Un inamic stând la poarta este mai putin formidabil, pentru ca acesta este cunoscut si îsi poarta steagul în mod deschis împotriva cetatii.
    Dar tradatorul se misca liber printre cei din interiorul portilor, murmurul lui viclean susurând pe toate aleile, auzite chiar pe holurile guvernului.
    Pentru ca tradatorul nu pare a fi tradator. Vorbeste cu accent similar cu cel al victimelor lui, poarta chipul si hainele lor, apelând la sentimentele profunde ale inimilor tuturor oamenilor.
    Putrezeste sufletul unei natiuni; lucreaza în secret si necunoscut în noapte, sa submineze stâlpii unui oras; infecteaza corpul politic pentru ca acesta sa nu mai reziste".
    Cat adevar graieste! Nu cumva este similar cu ce este la noi?(a nu se intelege ca e identic)

    Prin OG.7/1998,emisa de un ministru al apararii pe nume Victor Babiuc(partidul democrat),s-a dorit decimarea armatei.La 12 ani un prim-ministru tot partidul democrat doreste batjocorirea pensionarilor militari dar si a celor care primesc pensie de urmas.Nu putem accepta sa fim calcati in picioare.Drept pentru care: "Urasc tradarea si hotia,iar cu minciuna sunt vrajmas,Caci ele murdaresc mandria, curate-i inimi de ostas!"

    RăspundețiȘtergere